21-12-2020

Ο μαγικός κόσμος του σινεμά και τα Χριστούγεννα στο OPEN

Σταχτοπούτα - Cinderella - Ξένη ταινία

Ο μαγικός κόσμος του σινεμά και τα Χριστούγεννα στο OPEN!
Αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια θα απολαύσουμε καθημερινά και τις γιορτές στο OpenMyCinema. Χριστουγεννιάτικες ταινίες και κωμωδίες για όλη την οικογένεια, θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά παρέα με τους αγαπημένους μας ηθοποιούς. Η μαγεία των Χριστουγέννων στις οθόνες μας!

Τα Χριστούγεννα να είσαι OPEN!

Τζακ ποτ στον έρωτα - What Happens In Vegas - Ξένη ταινία
ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
Δευτέρα 21/12 στις 20.00
Σκηνοθεσία Τομ Βόγκαν
Με τους: Κάμερον Ντίαζ, Άστον Κούτσερ
Γνωρίζονται στο Las Vegas, περνάνε μαζί μία ονειρεμένη νύχτα, παντρεύονται και κερδίζουν στο καζίνο. Πολύ σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν πως αν θέλουν να εισπράξουν τα χρήματα θα πρέπει να ζήσουν μαζί σαν… κανονικό ζευγάρι. Κάμερον Ντίαζ και Άστον Κούτσερ σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Χριστούγεννα στα τέσσερα - Four Christmases - Ξένη ταινία
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
Δευτέρα 21/12 στις 22:00
Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον
Πρωταγωνιστούν: Ρις Γουίδερσπουν, Βινς Βον, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Σίσι Σπέισεκ
Ο Μπραντ και η Κέιτ έχουν πακετάρει τα σορτς τους και τα γυαλιά ηλίου τους για τις … χριστουγεννιάτικες διακοπές, αλλά είναι αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, όπου εξαιτίας της κακοκαιρίας έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η τηλεοπτική κάμερα των ειδήσεων του τοπικού καναλιού τούς έχει πιάσει στα πράσα, αποκαλύπτοντας σε όλους - συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών τους - το πού βρίσκονται. Μην έχοντας πια καμία δικαιολογία, βρίσκονται θέλοντας και μη, καλεσμένοι για τις γιορτές στο σπίτι του πατέρα του Μπραντ. Και της μητέρας της Κέιτ. Και της μητέρας του Μπραντ. Και του πατέρα της Κέιτ! Δηλαδή, τέσσερα Χριστούγεννα σε μία ημέρα!

Ανταρκτική στα όρια του αδύνατου - Eight Below - Ξένη ταινία
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ

Τρίτη 22/12 στις 20.00
Σκηνοθεσία: Φρανκ Μάρσαλ
Πρωταγωνιστούν: Πολ Γουόκερ, Τζέισον Μπίγκς, Μπρους Γρίνγουντ
Το κοφτερό κρύο αναγκάζει δύο εξερευνητές της Ανταρκτικής να εγκαταλείψουν τα ελκηθρόσκυλά τους, καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε αφιλόξενες συνθήκες. Μια συγκινητική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, που υπόσχεται έντονα συναισθήματα και υμνεί την έννοια της αφοσίωσης και της φιλίας.

Το θαύμα των Χριστουγέννων - A Christmas Star - Ξένη ταινία
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Τετάρτη 23/12, στις 20:00
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Έλσον
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Τζέιμς - Κόλλιερ, Σουράν Τζόουνς, Μπράν Βον
Γεννημένη κάτω από το άστρο των Χριστουγέννων, η Νοέλ πιστεύει ότι έχει το χάρισμα να κάνει θαύματα. Έτσι, όταν ο δολοπλόκος εργολάβος Μακέροντ απειλεί την ήρεμη ζωή της, εκείνη και οι φίλοι της αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν την ικανότητά της και να σώσουν το χωριό τους.

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ - Mr And Mrs Smith - Ξένη ταινία
O ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΜΙΘ
Τετάρτη 23/12 στις 21:45
Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν
Με τους: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Άνταμ Μπρόντι
Ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει βαρεθεί τον έγγαμο βίο, βρίσκεται προ εκπλήξεως όταν ανακαλύπτει ότι είναι και οι δύο πληρωμένοι δολοφόνοι που έχουν προσληφθεί από δυο ανταγωνιστικές εταιρίες για να καταστρέψει ο ένας τον άλλον.

Άγιος Βασίλης για κλάματα - Santa Who? - Ξένη ταινία
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Πέμπτη 24/12 στις 20.00
Σκηνοθεσία: Ουίλιαμ Ντέαρ
Πρωταγωνιστούν: Λέσλι Νίλσεν, Στίβεν Έκχολντ, Ρόμπιν Λάιβλι
Ο Άγιος Βασίλης παθαίνει αμνησία μετά από μια τυχαία πτώση από το έλκηθρο του και μόνο η αθωότητα ενός μικρού παιδιού μπορεί να τον σώσει. Στο μεταξύ, ο Άγιος Βασίλης έχει να αντιμετωπίσει και τη δυσπιστία ενός δημοσιογράφου.

Το κόλπο της ζωής μας - The Love Punch - Ξένη ταινία
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Πέμπτη 24/12 στις 22.00
Σκηνοθεσία: Τζόελ Χόπκινς
Πρωταγωνιστούν: Έμμα Τόμσον, Πιρς Μπρόσναν, Τάπενς Μίντλετον
Τα μελλοντικά πλάνα του Ρίτσαρντ, ενός διαζευγμένου μεσήλικα, για μια ξέγνοιαστη ζωή ως συνταξιούχος, διακόπτονται απότομα όταν ανακαλύπτει ότι η εταιρία του, την οποία πούλησε, έχει πτωχεύσει και η σύνταξη η δική του αλλά και των πρώην υπαλλήλων του έχουν εξαφανιστεί! Αποφασίζει τότε να στρατολογήσει την πρώην σύζυγό του, Κέιτ και μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι κατευθύνονται στην Γαλλία για να ξεσκεπάσουν τον απατεώνα επιχειρηματία που ευθύνεται για την κλοπή των χρημάτων.

Ο κύκλος των χαμένων ποιητών - Dead Poets Society - Ξένη ταινία
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ
Παρασκευή 25/12, στις 14:00
Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίαρ
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ, Ίθαν Χοκ
Ένας καθηγητής αγγλικής φιλολογίας εμπνέει τους μαθητές ενός συντηρητικού αμερικανικού σχολείου μέσα από τον ανορθόδοξο, για το σχολείο και την εποχή, τρόπο διδασκαλίας του, μαθαίνοντας τους ότι η ποίηση δεν υπάρχει μόνο στα βιβλία αλλά και στη ζωή.

Σταχτοπούτα - Cinderella - Ξένη ταινία
Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Παρασκευή 25/12 στις 20:00
Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Πρωταγωνιστούν: Λίλι Τζέιμς, Κέιτ Μπλάνσετ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ,Ρίτσαρντ Μάντεν
Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του πατέρα της, η καλόκαρδη Σταχτοπούτα αναγκάζεται να εργαστεί σαν υπηρέτρια για την άκαρδη μητριά της και τις δυο κακομαθημένες θυγατέρες της. Η τύχη της όμως μοιάζει να αλλάζει, όταν γνωρίζει και γοητεύει τον νεαρό πρίγκιπα του βασιλείου, Κιτ.


ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Κυριακή 27/12 στις 21.00
Σκηνοθεσία: Σον Άντερς
Πρωταγωνιστούν: Μάρκ Γουόλμπεργκ, Ρόουζ Μπερν, Οκτάβια Σπένσερ, Ιζαμπέλα Μέρσεντ
Ένα νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να υιοθετήσει τρία αδέλφια, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι οι καλές προθέσεις δεν είναι αρκετές για την ανατροφή τους.

Πεθερικά της συμφοράς - Meet The Fockers - Ξένη ταινία
ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Κυριακή 27/12, στις 23:30
Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόατς
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντάστιν Χόφμαν, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Τέρι Πόλο
Μεγάλη συμφορά κυριαρχεί για το νοσοκόμο Γκρεγκ Φόκερ όταν ο σεμνότυφος πεθερός του, πρώην πράκτορας της CIA, ζητά να συναντήσει τους ασυνήθιστους γονείς του. Οι οικογενειακές σχέσεις οδηγούνται ξανά σε ξέφρενες καταστάσεις με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.