ΓΕΝΙΚΑ VIDEO  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 12:56

Η στιγμή που ρωσικός πύραυλος ισοπεδώνει πολυκατοικία στο Ντονετσκ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Γιάννης Βίδρας: Ένας μπαμπάς που… έγινε Ironman και τρέχει για την κόρη του που πάσχει από διαβήτη I
Γιάννης Βίδρας: Ένας μπαμπάς που… έγινε Ironman και τρέχει για την κόρη του που πάσχει από διαβήτη I Αν θέλεις να κερδίζεις πάντα και… padu, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στο OPEN και μόλις δεις το τυχερό QR να το σκανάρεις με την κάμερα του κινητού σου. Θα ανακαλύψεις αμέσως τι κέρδισες!Αν θέλεις να κερδίζεις πάντα και… padu, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στο OPEN και μόλις δεις το τυχερό QR να το σκανάρεις με την κάμερα του κινητού σου. Θα ανακαλύψεις αμέσως τι κέρδισες!Σκούπα Stick Rowenta RH9021Σκούπα Stick Rowenta RH9021Πάσχα με το OPENΠάσχα με το OPENΠάσχα με το OPENΠάσχα με το OPENΤο OPEN αυτό το Πάσχα στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»Το OPEN αυτό το Πάσχα στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»Συνέντευξη Κωστή Χατζηδάκη στην ΗμερησίαΣυνέντευξη Κωστή Χατζηδάκη στην ΗμερησίαOPEN Παρουσίαση προγράμματος 2020-2021OPEN Παρουσίαση προγράμματος 2020-2021Open Wellness: Στις 6 Σεπτεμβρίου κάνουμε Spinning για καλό σκοπό!Open Wellness: Στις 6 Σεπτεμβρίου κάνουμε Spinning για καλό σκοπό!

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 15Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 15Ο Γιώτης βλέπει την Αλίκη στο σπίτι του. Ο Τζώρτζης μεταφέρει κρυφά χρήματα από την εταιρεία στον λογαριασμό του. Ο Πέτρος διεκδικεί το βραβείο για...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 10Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 10Ο Πέτρος θυμάται τις στιγμές που πέρασε με τη Ζωή και μαθαίνει πως δεν έφταιγε εκείνη για το τελευταίο περιστατικό. Εντωμεταξύ η Νανά και ο Ιορδάνης...Μεσημεριανό δελτίο 06/05/2024Μεσημεριανό δελτίο 06/05/2024Στο παρά πέντε της επίθεσης του Ισραήλ στη Ράφα με την διεθνή ανησυχία να είναι έντονη για την ευρείας κλίμακας επίθεση που βρίσκεται προ των πυλών. Ο...TV Queen | Επεισόδιο 5TV Queen | Επεισόδιο 5H Κατερίνα Γκαγκάκη, που μπήκε φουριόζα στο σπίτι, το τετ α τετ της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η έκπληξη της Ιωάννας Μαλέσκου στις...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 15Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 15Ο Γιώτης βλέπει την Αλίκη στο σπίτι του. Ο Τζώρτζης μεταφέρει κρυφά χρήματα από την εταιρεία στον λογαριασμό του. Ο Πέτρος διεκδικεί το βραβείο για...TV Queen | Επεισόδιο 5TV Queen | Επεισόδιο 5H Κατερίνα Γκαγκάκη, που μπήκε φουριόζα στο σπίτι, το τετ α τετ της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η έκπληξη της Ιωάννας Μαλέσκου στις...Πάσχα στο OPENΠάσχα στο OPENΗ Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη και οι ομάδες τους γλέντησαν, χόρεψαν και τραγούδησαν και το κέφι «χτύπησε κόκκινο»! Στην εκπομπή τραγούδησαν ο...Στο 100% η πληρότητα το Πάσχα στην Τήνο – Τι λέει ο δήμαρχος του νησιούΣτο 100% η πληρότητα το Πάσχα στην Τήνο – Τι λέει ο δήμαρχος του νησιούΠόλος έλξης για πολλούς τουρίστες ήταν η Τήνος αυτό το Πάσχα. Στην εκπομπή για το θέμα μίλησε ο δήμαρχος του νησιού, Παναγιώτης Κροντηράς.