Επί ΤόπουVideoΣχετικά
καθημερινά
Επί Τόπου - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 18 Μαΐου 2024 12:11

Βίντεο ντοκουμέντο: Η επιχείρηση της αστυνομίας μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από επιχείρηση της αστυνομίας μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η επ αυτοφόρω σύλληψη κακοποιητή γυναίκας. Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίας Δημογλίδου, του δικηγόρου Αναστασίου Ντούγκα και του αστυνομικού αναλυτή Σταύρου Μπαλάσκα.
ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΟΓΛΙΔΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΟς ΝΤΟΥΓΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Δολοφονία Μενίδι: Τον είχε καταγγείλει 3 φορές για ενδοοικογενειακή βία στην αστυνομίαΔολοφονία Μενίδι: Τον είχε καταγγείλει 3 φορές για ενδοοικογενειακή βία στην αστυνομίαΓάμος αλά Bollywood στο Λουτράκι ΚορινθίαςΓάμος αλά Bollywood στο Λουτράκι ΚορινθίαςΚαφές στην Ελλάδα: Ποιοι είναι οι λόγοι της συνεχιζόμενης αύξησης της τιμής τουΚαφές στην Ελλάδα: Ποιοι είναι οι λόγοι της συνεχιζόμενης αύξησης της τιμής τουΒιασμός 27χρονης στον Ασπρόπυργο από οδηγό λεωφορείουΒιασμός 27χρονης στον Ασπρόπυργο από οδηγό λεωφορείουΗ «κομμώτρια του κορονοϊού» πέθανε λίγες μέρες μετά από λιποαναρρόφησηΗ «κομμώτρια του κορονοϊού» πέθανε λίγες μέρες μετά από λιποαναρρόφησηΔηλητηρίαση μαθητών στη Λαμια: Μητέρα παιδιού - Τα  σχολικά γεύματα φέτος δεν τα έτρωγε ούτε σκύλοςΔηλητηρίαση μαθητών στη Λαμια: Μητέρα παιδιού - Τα σχολικά γεύματα φέτος δεν τα έτρωγε ούτε σκύλοςΠου χάθηκε η παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων Τζέλα Παυλάκου και με τι ασχολείται σήμεραΠου χάθηκε η παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων Τζέλα Παυλάκου και με τι ασχολείται σήμεραJ2US: Το φαντασμαγορικό σόου, οι εκπλήξεις, οι ανατροπές της βραδιάς και η πρόταση γάμουJ2US: Το φαντασμαγορικό σόου, οι εκπλήξεις, οι ανατροπές της βραδιάς και η πρόταση γάμουΓιώργος Λιάγκας: Σκληρές διαπραγματεύσεις στον ΑΝΤ1 και το μεσημεριανό στον ALPHAΓιώργος Λιάγκας: Σκληρές διαπραγματεύσεις στον ΑΝΤ1 και το μεσημεριανό στον ALPHAΖήνα Κουτσελίνη: Θα μείνει τελικά στο STAR; Όλη η αλήθειαΖήνα Κουτσελίνη: Θα μείνει τελικά στο STAR; Όλη η αλήθειαΣτα δικαστήρια ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, ΒάσωΣτα δικαστήρια ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, ΒάσωΗ εφιαλτική πτήση της Singapore Airlines και το σενάριο των «αναταράξεων καθαρού καιρού»Η εφιαλτική πτήση της Singapore Airlines και το σενάριο των «αναταράξεων καθαρού καιρού»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 32Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 32Η Μελίνα, προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον Σταύρο και τη Βάσω, για τη σχέση τους με τη Ζωή, ενώ Πέτρος, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 31Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 31Η Ζωή ανακαλύπτει πως έγινε παρεξήγηση με το γράμμα που έδωσε στον Πέτρο. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Τζώρτζη πολλά που δε γνώριζε για την Αλεξάνδρα. Τα...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 33Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 33Ο Τζώρτζης ανακαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα τον εξαπάτησε. Παραδέχεται ότι έκανε υπεξαιρέσεις στην εταιρεία και παραιτείται. Ο Φίλιππος διεκδικεί την Ζωή...TV Queen | Επεισόδιο 24TV Queen | Επεισόδιο 24Η διπλή αποχώρηση από τον ημιτελικό και η 4η υποψήφια προς αποχώρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 33Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 33Ο Τζώρτζης ανακαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα τον εξαπάτησε. Παραδέχεται ότι έκανε υπεξαιρέσεις στην εταιρεία και παραιτείται. Ο Φίλιππος διεκδικεί την Ζωή...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 32Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 32Η Μελίνα, προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον Σταύρο και τη Βάσω, για τη σχέση τους με τη Ζωή, ενώ Πέτρος, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 31Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 31Η Ζωή ανακαλύπτει πως έγινε παρεξήγηση με το γράμμα που έδωσε στον Πέτρο. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Τζώρτζη πολλά που δε γνώριζε για την Αλεξάνδρα. Τα...La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 104La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 104