Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 16:26

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 78 κύκλος 02

Ένα από τα πλέον αγαπητά πιάτα της ελληνικής κουζίνας μαγειρεύει ο Βαγγέλης Δρίσκας. Ο λόγος για τη χοιρινή τηγανιά, με μια διαφορετική ματιά καθώς περιέχει πορτοκάλι, μουσταρδόμελο και ρίγανη. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα ιδιαίτερο αλμυρό στρούντελ με σφολιάτα και μορταδέλα, αλλά και μια ιδιαίτερη μακαρονοσαλάτα με πένες και σπανάκι, ένα πλήρες γεύμα για το καθημερινό τραπέζι. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει brownies χωρίς ζάχαρη, γλυκά και νόστιμα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ