EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 11:09

Συνταγή για κριθαράκι με σπαράγγια, απάκι και κοφινάκι από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει κριθαράκι με σπαράγγια, απάκι και κοφινάκι. Υλικά: 500 γρ. κριθαράκι, 1 ματσάκι σπαράγγια, 200 γρ. απάκι, 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, 2 ώριμες ντομάτες, 1 πιπεριά κέρατο, 1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης, 200 γρ. κοφινάκι, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά.