EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 12:01

Συνταγή για παραδοσιακό κανταΐφι από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει παραδοσιακό κανταΐφι. Υλικά: 500 γρ. φύλλο κανταΐφι, 1 κ.σ. κανέλα, φλούδα από ένα πορτοκάλι, 1 κιλό ζάχαρη, 1 λίτρο νερό, 2 ξυλάκια κανέλας, 23 γαρύφαλλα, 6-7 σταγόνες λεμόνι, 200 γρ. φρέσκο βούτυρο (τύπου Κέρκυρας).