EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 13:28

Συνταγή για φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα πετιμέζι και σαλάτα πλιγούρι με φέτα και ρόδια από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα πετιμέζι και σαλάτα πλιγούρι με φέτα και ρόδια. Υλικά: 1 φιλέτο μοσχαρίσιο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και φρέσκο βούτυρο. Υλικά για την σάλτσα: 2 πράσα, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. πετιμέζι, 1 κ.σ. μέλι, αλάτι, πιπέρι και 3 κ.σ. κόκκινο κρασί. Υλικά για την σαλάτα: μισό κιλό πλιγούρι, 1 φλιτζάνι του καφέ καρύδια κοπανισμένα, 4 κρεμμυδάκια φρέσκα, 200 γρ. φέτα, 1 ρόδι, άνηθο, βασιλικό, ελαιόλαδο και βαλσάμικο ροδιού.