OPEN Weekend / Συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 02 Ιουλίου 2022 12:47

Συνταγή για μακαρονάδα με κρέμα φέτας και τραγανό προσούτο Ευρυτανίας από την Ντίνα Νικολάου

Η Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει μακαρονάδα με κρέμα φέτας και τραγανό προσούτο Ευρυτανίας. Υλικά: 500 γρ. μακαρόνια Νο 6, 10-12 φέτες προσούτο Ευρυτανίας, Για τη κρέμα τυριών 400 ml γάλα εβαπορέ, 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη, 200 γρ. μανούρι, θρυμματισμένο, φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο, ελάχιστο αλάτι, κόκκινο πιπέρι σε κόκκους.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ