Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 13:55

Συνταγή για πηλιορείτικο σπετσοφάι με λιωμένη μοτσαρέλα από τον Μάρκο Ρώσση

Ο Μάρκος Ρώσσης μαγειρεύει πηλιορείτικο σπετσοφάι με λιωμένη μοτσαρέλα. Υλικά για το σπετσοφάι: 3 τεμ. λουκάνικο χωριάτικο, 1 κόκκινη πιπεριά, 1 κίτρινη πιπεριά, 1 πράσινη πιπεριά, 1 πιπεριά καυτερή «κέρατο», 1 μέτριο κρεμμύδι, 1 μέτρια μελιτζάνα, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κ.γ. μέλι, 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας, 1 ντομάτα ώριμη τριμμένη, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί, ½ κιλό μοτσαρέλα και φρέσκια ρίγανη. Για το ζυμάρι: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι μαγιά ξερή, 1 σφηνάκι ελαιόλαδο, 2 πρέζες αλάτι, 1 πρέζα ζάχαρη, 300 ml νερό χλιαρό.