Εμείς αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 17:46

Συνταγή για αφράτα κεφτεδάκια με τηγανητές πατάτες και σάλτσα γιαουρτιού από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει αφράτα κεφτεδάκια με τηγανητές πατάτες και σάλτσα γιαουρτιού. Υλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά, 2 κρεμμύδια, 1 αβγό, 2 ντομάτες, 2 σκελίδες σκόρδο, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 2κ.σ. ξύδι, 1 κούπα ψιλοκομμένο δυόσμο, ½ κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό, 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, αλάτι, πιπέρι, 250γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.σ. κύμινο, λάδι για τηγάνισμα. Υλικά για τη σάλτσα γιαουρτιού: 5 κ.σ. γιαούρτι, 1 κ.τ.γ μέλι, 1 κ.τ.σ. ξύδι, δυόσμος, κρεμμυδάκι φρέσκο, αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΠΕΤΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ