EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 14:50

Συνταγή για καραμελωμένα spare ribs με σαλάτα coleslaw από τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει καραμελωμένα spare ribs με σαλάτα coleslaw. Υλικά για τα spare ribs: 2 κιλά spare ribs, 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη, 1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη, 2 κ.γ. πάπρικα σε σκόνη, ½ κ.γ. κύμινο τριμμένο, ? κ.γ. τσίλι σε σκόνη, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι. Υλικά για σάλτσα BBQ: 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκ. Σκόρδο ψιλοκομμένες, 5 κ.σ. ζάχαρη καστανή, 100 ml. ξύδι από λευκό κρασί, 400 γρ. κέτσαπ, ½ κ.γ. πιπέρι. Υλικά για τη coleslaw: ½ λάχανο λευκό κομμένο σε λεπτές φέτες, 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο, 5 κ.σ. μαγιονέζα, 2 μικρά καρότα τριμμένα, 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική, αλάτι, πιπέρι.