EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2020 11:29

Συνταγή για πιλαφάκι με τας κεμπάπ από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει πιλαφάκι με τας κεμπάπ. Υλικά για το πιλάφι: 1 ποτήρι του νερού ρύζι, 1 φλιτζάνι καφέ φιδέ, 1 κ.σ. αγελαδινό βούτυρο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Υλικά για το τας κεμπάπ: 750 γρ. μοσχαράκι ελιά κομμένο καρέ, 3 ώριμες ντομάτες, 1 κρεμμύδι ξερό, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 πατάτες, 2 καρότα, αλάτι, πιπέρι, κανέλα, ζάχαρη, μπαχάρι και ελαιόλαδο.