EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 18:37

Συνταγή για σπιτικό γαλακτομπούρεκο από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σπιτικό γαλακτομπούρεκο. Υλικά: 1 ½ λίτρα γάλα φρέσκο, 400 γρ. ζάχαρη, 70 γρ. σιμιγδάλι χοντρό, 70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, 2 αυγά, 2 βανίλιες, 10 φύλλα κρούστας. Για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη, 250 ml. νερό, 50 γρ. γλυκόζη.