Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 14:00

Συνταγή για λαχταριστό μοσχαράκι με νιόκι και γκοργκοντζόλα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει λαχταριστό μοσχαράκι με νιόκι και γκοργκοντζόλα. Υλικά για 4 μερίδες: 600 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο, 1 ξερό κρεμμύδι, 2 κ.γ. πολτό σκόρδου, 500 γρ. μανιτάρια, 500 γρ. νιόκι, 150 γρ. γκοργκοντζόλα, 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα, 100 ml γάλα, 100 γρ. κορνφλάουρ, 2 κ.σ ψιλοκομμένος μαϊντανός, ελαιόλαδο, ανθός αλατιού.