EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 10:45

Συνταγή για ριγκατόνι με κοτόπουλο εξοχής και πέστο βασιλικού από τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει ριγκατόνι με κοτόπουλο εξοχής και πέστο βασιλικού. Υλικά: 600 γρ. στήθος κοτόπουλου εξοχής 500 γρ. ριγκατόνι 200 ml κρέμα γάλακτος 150 ml ζωμό κοτόπουλου 60 γρ. ελαιόλαδο 40 γρ. βούτυρο Παρμεζάνα (για το σερβίρισμα) Αλάτι Πιπέρι Υλικά για το πέστο βασιλικού: 70 γρ. βασιλικός 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο 20 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 15 γρ. κουκουνάρι, καβουρδισμένο 60-70 ml. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι