Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 01 Μαρτίου 2020 15:09

Συνταγή για γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι. Υλικά: ½ κιλό φύλλο κανταΐφι, 1 ½ lt γάλα, 400 γρ. ζάχαρη, 70 γρ. σιμιγδάλι χοντρό, 70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, 2 αυγά, 3 βανίλιες. Υλικά για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη, 250 ml νερό, 50 γρ. γλυκόζη.