EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 10:34

Συνταγή για γαύρο τηγανητό με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια από τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει γαύρο τηγανητό με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια. Υλικά για το γαύρο: 500 γρ γαύρος 180 γρ σκληρό αλεύρι 180 γρ καλαμποκάλευρο 90 γρ σιμιγδάλι 1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό 1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό Αλάτι Πιπέρι Υλικά για τη φάβα: 250 γρ. Φάβα 1 Κρεμμύδι, χονδροκομμένο 1 Καρότο, ψιλοκομμένο 2 Φύλλα δάφνης 1 Κύβο ζωμό λαχανικών διαλυμένο σε 1,5-1,9λτρ.νερό ζεστό 50 ml. Ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι Υλικά για τα καραμελωμένα κρεμμύδια: 3 Μέτρια λευκά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες 2 κ.γ. Ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. Κρέμα βαλσάμικο