EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 13:42

Συνταγή για μπακαλιάρο σκορδαλιά

Ο Γιώργος Τσούλης μένει σπίτι και μαγειρεύει μπακαλιάρο σκορδαλιά. Υλικά: 800γρ. μπακαλιάρο χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα, αλεύρι για το πασπάλισμα, αλάτι. Για το κουρκούτι: 500γρ. αλεύρι, γ.ο.χ, 2κ.γ μπέικιν, 250ml σόδα, 330ml μπύρα ξανθιά, 2 κ.γ ζάχαρη κρυσταλλική.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣ