Kitchen Healthκαταχωρήθηκε: Κυριακή 24 Μαΐου 2020 19:47

KitcheN Health 24/05/2020

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφική αξία της βρώμης και χρήσιμα tips για να την εντάξουμε στα μενού μας, αξιοποιώντας τα πολλά οφέλη της στην υγεία, μοιράζεται η Μαρία Εκμεκτσίογλου και φτιάχνει κεφτεδάκια βρώμης με πλιγούρι, κι ένα απολαυστικό smoothie με βρώμη και σπιρουλίνα. Η γλυκιά πρόταση της Μαρίας Εκμεκτσίκογλου είναι ένα μωσαϊκό με νιφάδες βρώμης, ταχίνι και μέλι, μία συνταγή που αποδεικνύει ότι τα γλυκά μπορεί να μην είναι απαγορευτικά για μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον, ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, Πωλ Φαρατζιάν, εξηγεί με ποιον τρόπο, η β-γλυκάνη που περιέχει η βρώμη μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, αλλά και πώς πρέπει να τη χρησιμοποιούμε στην παρασκευή φαγητών και γλυκών.
ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ