Kitchen Healthκαταχωρήθηκε: Κυριακή 07 Ιουνίου 2020 19:42

KitcheN’ Health 07/06/2020

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφική αξία της σαρδέλας, ένα καλοκαιρινό ψάρι που το βρίσκουμε σε αφθονία και σε καλή τιμή. Μιλάει για την ιδιαίτερη νοστιμιά της σαρδέλας Καλλονής, δείχνει πώς να ξεχωρίζουμε πότε το ψάρι είναι φρέσκο και εξηγεί πώς η σαρδέλα έχει αποκτήσει πλέον θέση και στα γκουρμέ μενού. Μαγειρεύει μία νοστιμότατη σαρδελόπιτα, σαρδέλες με λαχανικά και μυρωδικά, ενώ μετά το ψάρι, μας φιλεύει ένα σιροπιαστό γλυκάκι: τριγωνάκια μελωμένα γεμιστά με καρύδια.
ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ