Kitchen Healthκαταχωρήθηκε: Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 19:39

KitcheN Health 13/06/2020

Με βασικό υλικό το κοτόπουλο η Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει ένα πεντανόστιμο πιάτο με κοτόπουλο φούρνου και σπαγγέτι ολικής άλεσης ενώ για συνοδευτικό μία λαχταριστή τάρτα κοτόπουλου με μπεσαμέλ. Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, Πωλ Φαρατζιάν, μας εξηγεί τη διαφορά του κόκκινου από το λευκό κρέας ενώ η Μαρία μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τη διατροφική αξία του κοτόπουλου.
ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ