Kitchen Healthκαταχωρήθηκε: Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 19:38

KitcheN Health 14/06/2020

Το κατσικάκι είναι το βασικό υλικό στο σημερινό KitcheN' Health και η Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει ένα γευστικό κατσίκι τυλιχτό σε μελιτζάνα και για επιδόρπιο μία σοκολατένια μους με κατσικίσιο γάλα, γαρνιρισμένη με φιστίκια και κόκκινα φρούτα. Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, Πωλ Φαρατζιάν, εξηγεί τι θα πρέπει να προσέχουμε στην κατανάλωση του κατσικίσιου κρέατος μας συμβουλεύει μεταξύ άλλων ποιο κρέας να επιλέξουμε, αρνί ή κατσίκι.
ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ