EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 11:39

Συνταγή για «αρέπας με μοσχάρι» από τη Μάρλεν

Η Μάρλεν μαγειρεύει «αρέπας με μοσχάρι» από την Περουβιανή κουζίνα. Υλικά για το μοσχάρι: 1 κιλό κιλότο, 3 πιπεριές χρωματιστές, 1 καρότο, 2 κρεμμύδια λευκά, 2 φλ. χυμό ντομάτας, 2 κουταλιές πελτέ, 4 σκ. σκόρδο, 2 φλ. νερό, 3 κ.σ. καπνιστή πάπρικα, 1 κ.σ. κύμινο, 1 κ.σ. ρίγανη, αλάτι, ελαιόλαδο. Υλικά για αρέπα: 2 φλ. καλαμποκάλευρο, 1 φλ. ζεστό νερό, 1 κ.σ. βούτυρο, αλάτι, αβοκάντο μαλακό.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΜΑΡΛΕΝ