Kitchen Healthκαταχωρήθηκε: Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 19:48

Kitchen Health 20/06/2020

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μας μαθαίνει τα πάντα για το καρύδι, αυτόν τον ωφέλιμο και ευλογημένο καρπό με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε διάφορες νοστιμιές και να χρησιμοποιήσουμε τόσο στην παρασκευή των γλυκών μας όσο και στο φαγητό μας και ο διατροφολόγος Πωλ Φαρατζιάν μας εξηγεί πως τα καρύδια ωφελούν τον οργανισμό μας όταν καταναλώνονται καθημερινά σε μικρή ποσότητα αναφερόμενος και στην αντιφλεγμονώδη δράση τους.
ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ