Καλοκαίρι not συνταγέςκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 12:38

Συνταγή για γιουβέτσι με κεφτεδάκια από τον Γιώργο Πορφύρη

Ο Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει γιουβέτσι με κεφτεδάκια. Υλικά: 500 γρ. κριθαράκι μεγάλο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 5 φρέσκες τομάτες χυμό, 1 κ.σ. πελτέ τομάτας, νερό και φρέσκια ρίγανη. Υλικά για τα κεφτεδάκια: 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 2 κρόκους αυγών, 2 κ.σ. αλεύρι και τριμμένο τυρί.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣΓΙΟΥΒΕΤΣΙ