ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥκαταχωρήθηκε: Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 19:46

«Λουκέτα» στην εστίαση: «Εφιάλτης» για εργαζόμενους και επιχειρηματίες

Στη δίνη του κορωνοϊού βυθίζεται ο κλάδος εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το τελευταίο δίμηνο, μετά το lockdown, έχει χαθεί το 50% του τζίρου των εστιατορίων, ενώ τα λουκέτα σε επιχειρήσεις εστίασης έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ