Καλοκαίρι not συνταγέςκαταχωρήθηκε: Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 12:13

Συνταγή για κοκκινιστό μοσχαράκι με κασέρι από τον Γιώργο Πορφύρη

Ο Γιώργος Πορφύρης Μαγειρεύει κοκκινιστό μοσχαράκι με κασέρι. Υλικά: 300 γρ. μοσχάρι σε κομμάτια, (500 γρ. μοσχάρι κυλότο), 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 4 ντομάτες τριμμένες (10), νερό, 150 γρ. κασέρι (300).
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ