Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 12:40

Συνταγή για γλυκόξινο χοιρινό με μήλα στην κατσαρόλα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει γλυκόξινο χοιρινό με μήλα στην κατσαρόλα. Υλικά: 2 κιλά χοιρινό, 1 κ.σ. μουστάρδα, 3/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκόρδο πολτοποιημένο, 4-5 μέτρια μήλα, 6 κσ. Κρέμα μηλόξυδου, 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί, 600 ml ζωμός βοδινού, 2 φύλλα δάφνης,1 κ.γ. κόκκους μπαχάρι, 1 κ.σ. μέλι, 1/3 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο για γαρνιτούρα, αλάτι – πιπέρι.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ