My Greece > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020 22:53

Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν σπαγγέτι με σκορπίνα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν σπαγγέτι με σκορπίνα με κάπαρη και κρασί. Υλικά: 1 μελιτζάνα, 2 χρωματιστές πιπεριές, 2 κολοκυθάκια, 2 ξερά κρεμμύδια, ελαιόλαδο, 3 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου Βαγγέλης Δρίσκας, ανθός αλατιού, 250 γρ. ντοματίνια, 3-4 κλωναράκια φρέσκος βασιλικός, 1 σκορπίνα περίπου 1 κιλό, 1 κουτ. σούπας κάπαρη, 100 ml λευκό κρασί, 1 πακέτο σπαγγέτι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ