EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 12:06

Συνταγή για finger food για πάρτι από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη μαγειρεύει finger food για πάρτι. Υλικά για τις κοτομπουκιές: ½ φιλέτο κοτόπουλο, καπνιστή πάπρικα, σκόρδο σε σκόνη ή τζίντζερ, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλεύρι για το πανάρισμα, 3-4 αυγά, πάνκο για το πανάρισμα, ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. Υλικά για τα λουκάνικα: 2-3 πακέτα λουκάνικο χωριάτικο, 2 πακέτα λουκάνικο Φρανκφούρτης, 2 πακέτα μπέικον, 2 κουτιά ντοματίνια, 3 πιπεριές διαφορετικές σε χρώμα, 2-3 σακουλάκια μοσαρέλα μίνι, 1-2 κολοκυθάκια μικρά. Υλικά για την σως γιαουρτιού: 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 100 γρ. μουστάρδα, 30 γρ. μέλι, άνηθο φρέσκο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Υλικά για την σως μαγιονέζας: Κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα. Συνοδεύουμε με βραχάκια πατάτας.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ