EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 11:47

Συνταγή για βελουτέ κολοκύθας με κρίσπι προσούτο από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει βελουτέ κολοκύθας με κρίσπι προσούτο. Υλικά: 1 κολοκύθα μέτρια, 2 πατάτες μέτριες, 2 καρότα, 2 κρεμμύδια, 1 κομμάτι τζίντζερ φρέσκο, 200 γρ. βούτυρο, 1 κουτάκι κρέμα καρύδας, νερό ή ζωμό λαχανικών, μοσχοκάρυδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 200 γρ. προσούτο, κολοκυθόσπορους, κολοκυθέλαιο, κρέμα καρύδας.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ