EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 11:59

Συνταγή για κέικ φουντουκιού με γλάσο σοκολάτας και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει κέικ φουντουκιού με γλάσο σοκολάτας και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης. Υλικά: 250 γρ. βούτυρο, 200 γρ. ζάχαρη, 2 βανίλιες, 4 αυγά, 150 γρ. αλεύρι, 4 κ.γ. μπέικιν, 1 πρέζα αλάτι, 250 γρ. φουντούκι σε σκόνη, 125 ml γάλα. Υλικά για το γλάσο σοκολάτας: 150 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ή υγείας, 50 γρ. βούτυρο, φιστίκι Αιγίνης καβουρδισμένο και θρυμματισμένο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΓΛΥΚΟΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ