Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 12:08

Συνταγή για ανοιχτή πίτα μανιταριών από τον Χάρη Μπονάνο

Ο Χάρης Μπονάνος μαγειρεύει ανοιχτή πίτα μανιταριών. Υλικά: 250 γρ. φύλλο κρούστας ή σφολιάτας για πίτες, 1 κιλό μανιτάρια agaricus/champignon, 2 τμχ ξερό κρεμμύδι, 2 τμχ πράσο, 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 2 αυγά, 50 γρ, παρμεζάνα τριμμένη, 50 γρ. πεκορίνο τριμμένη, 50 γρ. blue cheese, αλάτι, πιπέρι, 30 ml. λάδι μαύρης τρούφας.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΧΑΡΗΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ