EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 12:00

Συνταγή για ατομικά τιραμισού με βύσσινο και amaretto από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ατομικά τιραμισού με βύσσινο και amaretto. Υλικά: 2 βάζα βύσσινο, 4 κ.σ. ζάχαρη, 3 κ.σ. κορν φλάουρ, 8 κ.σ. amaretto, 200 γρ. μπισκότα (σαβαγιάρ) 400 ml κρύο εσπρέσο ή στιγμιαίο καφέ, 500 γρ. mascarpone, 10 κ.σ. ζάχαρη άχνη, 500 ml κρέμα γάλακτος, κακάο σε σκόνη, σοκολάτα υγείας θρυμματισμένη και λίγα φύλλα δυόσμου.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ