My Greece > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2020 21:47Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν χοιρινό με κάστανα και ξερά φρούτα
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν χοιρινό στη γάστρα με κάστανα και ξερά φρούτα. Υλικά: ελαιόλαδο, 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 4-5 κόκκους μπαχάρι, 2 ξύλα κανέλα, 2 φύλλα δάφνης, 2 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου, 1,5 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες, 200 γρ. ξερά δαμάσκηνα, 200 γρ. ξερά βερίκοκα χωρίς κουκούτσι, 500 γρ κάστανα, 750 ml κόκκινο κρασί, άνθος αλατιού.