My Greece > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2020 21:47

Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν χοιρινό με κάστανα και ξερά φρούτα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν χοιρινό στη γάστρα με κάστανα και ξερά φρούτα. Υλικά: ελαιόλαδο, 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 4-5 κόκκους μπαχάρι, 2 ξύλα κανέλα, 2 φύλλα δάφνης, 2 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου, 1,5 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες, 200 γρ. ξερά δαμάσκηνα, 200 γρ. ξερά βερίκοκα χωρίς κουκούτσι, 500 γρ κάστανα, 750 ml κόκκινο κρασί, άνθος αλατιού.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ