EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 11:49

Συνταγή για σουτζουκόπιτα με άρωμα ανατολής από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη μας μαγειρεύει σουτζουκόπιτα με άρωμα ανατολής. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας, 300 γρ, σουτζούκι, 150 γρ κασέρι, 150 γρ. μετσοβόνε, 10-15 ντοματίνια, 2 αυγά, 100 ml γάλα πλήρες, σουμάκ, ελαιόλαδο, βούτυρο για τα φύλλα, μαύρο σουσάμι για το πασπάλισμα. Υλικά για το ντιπ γιαουρτιού: 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, ξύσμα από 1 λεμόνι, χυμός από 1 λεμόνι, φρέσκο δυόσμο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ