EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 12:06

Συνταγή για σαλιγκάρια σφολιάτας με μήλο και καραμέλα από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη μαγειρεύει σαλιγκάρια σφολιάτας με μήλο και καραμέλα. Υλικά: 2 πακέτα σφολιάτα νωπή, 4 ξινόμηλα, χυμό από 1 λεμόνι, 200 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα. Υλικά για τη σως καραμέλας: 400 γρ. ζάχαρη, 170 γρ. βούτυρο, 240 ml κρέμα γάλακτος, 1 πρέζα αλάτι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ