EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 11:51

Συνταγή για σούπα βελουτέ με πράσο, τυριά και κιμά από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει σούπα βελουτέ με πράσο, τυριά και κιμά. Υλικά: 2 πράσα, 3 καρότα, 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, 400 γρ. τριγωνικά τυράκια, 150 γρ. τυρί τσένταρ, 50 ml ελαιόλαδο, 100 ml λευκό κρασί, 2 -3 λίτρα ζωμό λαχανικών, αρωματικά βότανα, 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για το σερβίρισμα: 1 γαλλική μπαγκέτα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ