Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 12:36

Συνταγή για σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Υλικά για τα δεντράκια: 500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα, 200 γρ. φυστίκια Αιγίνης, 1 βανίλια. Για τη διακόσμηση: φιστίκια Αιγίνης, κόκκινα βατόμουρα ή χρωματιστά κουφετάκια, ξυλάκια. Υλικά για τα cake pops: ½ κιλό κέικ, 140 γρ. ζάχαρη άχνη, 180 γρ. βούτυρο, 50 γρ. κρέμα γάλακτος. Για τη διακόσμηση: 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 50 γρ. ινδοκάρυδο, κόκκινη πάστα ζάχαρης, ξυλάκια
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ