My Greece > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 21:45

Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου. Υλικά: 1,5 κιλό πατάτες Νάξου, 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη, 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 8 αυγά, ανθός αλατιού και 150 γρ. γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. ΠΙΤΤΑΡΑΣ.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ