EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 12:04

Συνταγή για Μεσογειακή φοκάτσια με ελαιόλαδο από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει Μεσογειακή φοκάτσια με ελαιόλαδο. Υλικά για την ζύμη: 550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 350 γρ. νερό χλιαρό, ½ κύβο μαγιά νωπή, 1 κ.γ. ζάχαρη, 1 πρέζα αλάτι, 5-6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Υλικά για την επικάλυψη: Φρέσκο θυμάρι, φρέσκο δενδρολίβανο, ελιές καλαμών, φέτα, ντοματίνια, άνθος αλατιού, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ