My Greece > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 22:32

Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό Νάξου

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό Νάξου με σοκολάτα. Υλικά: 6 αυγά, 200 γρ. ζάχαρη, 2 κουτ. γλυκού κανέλα, 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ, 100 γρ. λιωμένο βούτυρο, 170 γρ. καρύδια, 180 γρ. γαλέτα. Για το σιρόπι: 500 ml νερό, 250 γρ. ζάχαρη, 1 πορτοκάλι. Για τη γκανάζ: 200 ml κρέμα γάλακτος, 200 γρ. κουβερτούρα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ