Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 12:39

Συνταγή για σπαλομπριζόλα με πουρέ καρότου και πιπεράτη σάλτσα θυμαριού από τον Χάρη Μπονάνο

Ο Χάρης Μπονάνος μαγειρεύει σπαλομπριζόλα με πουρέ καρότου και πιπεράτη σάλτσα θυμαριού. Υλικά: 2 μπριζόλες χοιρινές. Για τη μαρινάδα: ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 3 σκ. σκόρδο, 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά, 1 φύλλο δάφνης, φρέσκο θυμάρι, αλάτι, πιπέρι. Για τη σάλτσα: 150 ml κόκκινο κρασί, 100 γρ. βούτυρο, 200 ml ζωμός βοδινό, 1 κ.σ. μουστάρδα, 1 κ.σ. μέλι, αλάτι, φρέσκο πιπέρι. Για τον πουρέ καρότο: 10 καρότα, ζωμός λαχανικών 500 ml, αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΑΡΗΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ