EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 12:22

Συνταγή για κορμό σοκολάτας με κράνμπερι και φιστίκι Αιγίνης από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει λαχταριστό κορμό σοκολάτας με κράνμπερι και φιστίκι Αιγίνης. Υλικά: 200 γρ. κουβερτούρα υγείας και γάλακτος, 250 γρ. βούτυρο καρύδας, 2 αυγά, 60 γρ. ζάχαρη άχνη, 2 κ.σ. κακάο άγλυκο, 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ, 100 γρ. κράνμπερι, 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ