EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020 12:09

Συνταγή για φρέσκα σπιτικά ζυμαρικά από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη μας δείχνει πως να φτιάξουμε φρέσκα σπιτικά ζυμαρικά. Υλικά: Αλεύρι τύπου 00, σιμιγδάλι ψιλό, ελαιόλαδο, 1 πρέζα αλάτι, αυγά φρέσκα. Ανά 100 γρ. σιμιγδάλι και αλεύρι, προσθέτουμε 1 αυγό ολόκληρο, 1 κρόκο αυγού, λίγο ελαιόλαδο και 1 πρέζα αλάτι. Για να αρωματίσουμε τα ζυμαρικά: Σπανάκι, πιπεριές Φλωρίνης, κρόκο Κοζάνης, μελάνι σουπιάς, παντζάρι, βασιλικό, καρότο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ