Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2020 12:16

Συνταγή για τούρτα πάβλοβα έλατο από τον Pastry Chef Χρήστο Βέργαδο

Ο Pastry Chef Χρήστος Βέργαδος μας ετοιμάζει τούρτα πάβλοβα έλατο. Υλικά για την πάβλοβα: 6 ασπράδια, 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 180 γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κ.σ κορν φλάουερ, 2 βανίλιες, πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Υλικά για την σαντιγί: 400 γρ. κρέμα γάλακτος, 50 γρ. ζάχαρη άχνη, 1 βανίλια. Υλικά για τη σάλτσα βατόμουρο: 300 γρ. βατόμουρα, 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ