Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 12:44

Συνταγή για ριζότο με μανιτάρια και γραβιέρα από τον Χάρη Μπονάνο

Ο Χάρης Μπονάνος φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια και γραβιέρα. Υλικά: 120 γρ. ρύζι carnaroli ή arborio, 120 γρ. ποικιλίας μανιταριών (Porto bello/ Gyant), ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκ. σκόρδο, ½ πράσο ψιλοκομμένο, 450 ml ζωμός λαχανικών – μανιταριών, 100 ml λευκό κρασί, αλάτι, φρέσκο πιπέρι, λάδι μαύρης τρούφας (προαιρετικά), 2 κ.σ. βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ, 30-40 γρ. γραβιέρα ΟΛΥΜΠΟΣ, φρέσκια ρίγανη
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΑΡΗΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ