Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 12:40

Συνταγή για κορμό με γεύση κάστανο από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει κορμό με γεύση κάστανο. Υλικά για το biscuit κακάο: 3 αυγά, 140 γρ. ζάχαρη, 50 γρ. βούτυρο ΌΛΥΜΠΟΣ λιωμένο, 60 γρ. αλεύρι, 20 γρ. κακάο, 2 κάψουλες βανίλιας, 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1 πρέζα αλάτι. Υλικά για την κρέμα βουτύρου: 400 γρ. βούτυρο ΌΛΥΜΠΟΣ, 400γρ. ζαχαρούχο γάλα, 150 γρ. πουρές κάστανο, 200 γρ. κάστανα βρασμένα. Για το γαρνίρισμα: 200 γρ. κάστανα βρασμένα, ζάχαρη άχνη, ξύσματα σοκολάτας.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ