EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 12:26

Συνταγή για κεφτεδάκια με αστέρια σφολιάτας και ντιπ πικάντικης φέτας από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει κεφτεδάκια με αστέρια σφολιάτας και ντιπ πικάντικης φέτας για το χριστουγεννιάτικο μπουφέ. Υλικά για τα κεφτεδάκια: ½ πακέτο φύλο σφολιάτας, 1-2 αυγά, 600 γρ. κιμά ανάμεικτο, 1 κρεμμύδι, 1κ.σ μουστάρδα, 1 αυγό, 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, 50 ml ελαιόλαδο, γλυκιά πάπρικα, αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο, αρωματικά βότανα, ηλιέλαιο για τηγάνι. Υλικά για το ντιπ φέτας: 300 γρ. φέτα, 1 πιπέρι τσίλι, 1 κρεμμύδι, 200 ml κρέμα γάλακτος, καπνιστή πάπρικα, 1 πιπεριά Φλωρίνης, πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ