Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 12:25

Συνταγή για βασιλόπιτα κατσαρόλας από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει νόστιμη βασιλόπιτα κατσαρόλας. Υλικά: 270 γρ. βούτυρο, 320 γρ. καστανή ζάχαρη, 4 αβγά, 300 γρ. αλεύρι, 120 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα, 150 ml κονιάκ, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 1 κ.σ. κανέλα, 1 κ.σ. γαρύφαλλο τριμμένο, ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι, ξύσμα από 1 λεμόνι, 1 κιλό αποξηραμένα φρούτα. Για το σιρόπι: 100 ml νερό, 100 γρ. ζάχαρη, 100 ml κονιάκ.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ